veterinar-iasi.ro

Contact
Telefon TEOVET
Telefon TEOVET
Str. Strapungere Silvestru, nr. 33, bl. T6
Program
09.00 - 20.00 : L - V
09.00 - 13.00 : D / 09.00 - 17.00 : S
Acasa             Despre             Servicii             Caini             Pisici             Oferte             Contact
Despre C.M.I.V. Hritcu Luminita Daniela din Iasi!
C.M.I.V. Hritcu Luminita Daniela din Iasi vine in intampinarea nevoilor prietenului dumneavoastra necuvantator, cu servicii de calitate, cu sfaturi si tratamente moderne, de ultima ora, pentru ca el sa treaca mai usor peste momentele dificile.

Cabinetul veterinar detine echipament performant si personal bine instruit, tocmai pentru a va oferi increderea de care aveti nevoie cand vine vorba de prietenul dumneavoastra cel mai bun.

Deasemeni, in incinta cabinetului functioneaza si un punct farmaceutic veterinar, unde pe langa produsele farmaceutice gasiti si sortimente de alimente, jucarii si accesorii ce pot face viata prietenului dumneavoastra necuvantator mult mai frumoasa.

Putem spune ca scopul nostru este de a oferi sanatate animalului si cele mai bune servicii detinatorilor de animale, incercand sa promovam si sa imbunatatim legatura dintre om si animal. Pana in prezent am reusit sa cream o relatie permanenta cu clientii care sunt multumiti de serviciile noastre, lucrand impreuna pentru a ne mentine standardul ridicat in ceea ce priveste performanta echipei, comunicarea si atitudinea pozitiva.
Stiati ca...
... atunci cand ii este foarte cald, o pisica transpira numai prin pernutele de la labe?

... o pisica poate recunoaste mersul stapanului ei de la sute de metri departare ?

... nasul fiecarui caine are o amprenta unica, la fel ca degetele noastre?

... inima cainelui bate de 120 de ori pe minut, cu 50% mai repede ca a ta?

... cu cat un caine are nasul mai lung, cu atat se racoreste mai usor?
Copyright © C.M.I.V. Hritcu Luminita Daniela - Iasi 2014   
Free Web Hosting